Хванаха в крачка фолкаджийката Дебора

Бодибилдърът Антон Антонов излови брюнетката, докато се чекне за снимка в градината на известен гръцки ресторант

Шоу
20:02 - 08 Юли 2022
7533
Хванаха в крачка фолкаджийката Дебора

Бодибилдърът Антон Антонов излови фолк гърлата Дебора в лъскаво столично заведение. Здравенякът хвана в крачка брюнетката, докато се чекне за снимка в градината на известен гръцки ресторант в "Драгалевци".  Антон е запечатал сублимния момент, в който фолкаджийката позира в предизвикателни пози в оскъдна жълта рокля. Lupa.bg научи, че мускулягата въобще не е разпознал нашумялата след скандалното си участие в телевизионното риалити "Вип Брадър" изпълнителка.

Едва, когато постнал видеото с ироничния текст: "Ха-ха... Леко позинг до саксията", приятелите му разкрили самоличността на гърлата.  Столичният плейбой е известен с хапливия си език към представителките на нежния пол, които се обезобразяват с филтри и всевъзможни приложения за разкрасяване. 

"Всичко е фалш. Мъжете се продават за пари, жените се продават, всеки се прави на много на оборотен, но зад Инстаграм профила всеки е нещастен, а в същото време демонстрира страхотен начин на живот", гневи се Антон, който не спира се бунтува срещу фалша в живота и сече с гилотината лицемерите в обществото.