Хванаха в поредна измама Пиленцата от Монако

Боби и Нина лъжат, че са на частен плаж

Нещо за четене
15:27 - 02 Август 2022
7800
Хванаха в поредна измама Пиленцата от Монако

Всеки път, когато интересът около пиленцата от Монако изчезва, веднага правят нещо супер нелепо и скандално, с което отново да накарат всички в интернет пространството да ги коментират – все пак те са звезди и заслужават винаги да бъдат в центъра на вниманието.

Покрай вип трансферите и вип работата в хотел явно щастливото семейство все пак е намерило време за почивка на плажа. Преди броени часове пиленцата буквално заляха социалните мрежи с морски снимки. Нинчето побърза да напише къде точно във Франция се намират. Все пак всички хора трябва да знаят на което гъзарско място отпочиват родните звезди.

Е, оказа се, че и това е поредната лъжа. В коментарите последователи веднага алармираха, че това не е въпросният частен плаж, за който те говорят, а е най-обикновен публичен плаж, на който всеки може да отиде. Актрисата от „Не така, брат“ Михаела Велкова беше там през последните седмици и прекрасно знае как стоят нещата на Френската ривиера.

За филтрите и програмите, с които обработват постоянно снимките си, дори не е нужно да говорим. От километри човек може да види, че лицата им и са тотално обновени, отбелязва. vbox7. На живо положението със сигурност е много страшно. Съветваме влюбените гълъбчета да оправят следващия път с някоя програмка и прическата на Боби.