И Кали побесня като Джизъса: Не е вярно, още съм с гаджето си!

Фолкзвездата твърди, че не се е разделяла с по-младото си гадже

Нещо за четене
17:12 - 02 Февруари 2024
5151
И Кали побесня като Джизъса: Не е вярно, още съм с гаджето си!

Часове след като стана ясно, че Благой Георгиев не се е разделял с приятелката си Ивана, се разбра и за още една мнима раздяла. Оказа се, че Кали продължава да е с половинката си Анастас, а не е скъсала с него, както упорито се говори в последните седмици.

"Не съм се разделила с приятеля си." С тези думи Кали разби на пух и прах твърденията, че любимият й я е зарязал преди месеци. А причината била, че певицата не искала да му роди дете.

Анастас, който е с над 10 години по-млад от Кали. Той е син на собствениците на популярната верига аптеки "36,6"

От години изпълнителката на вечния хит "4-4-2" има връзка с мъж на име Анастас. Любимият на Кали е значително по-млад от нея и е доста заможен - той е син на собствениците на прочутата верига аптеки "36,6", която оперира предимно в Пловдив. Семейството е от Асеновград, но Анастас и Кали живеят в София. А между двамата цари мир и хармония, обичат се, все още са така влюбени, както и в началото, категорична е изпълнителката.

"Нищо вярно няма в това. Изобщо не ме интересува какво пишат за мен. 99% от публикациите по мой адрес в медиите не са верни. Не чета и не ми пука, дори не искам да опровергавам лъжите", довери Кали.

Една от иконите на попфолка у нас се залюбва с бизнесмена още преди началото на пандемията от коронавирус. Кали е категорична, че въпреки финансовите си възможности, гаджето й Анастас не я издържа. Тя сама си плащала за всичко, за да може да води охолен начин на живот. Певицата не иска да показва публично половинката си. Затова и изпълнителката не залива мрежата с фотоси от почивки с него. Казва, че личният й живот е личен и именно поради тази причина го пази само за себе си.

"Спокойно ми е с него. Чувствам се разбрана и мотивирана да правя нови неща. Чувствам, че до мен стои доста по-зрял човек от самата мен, макар аз да съм по-голяма. Анастас не иска да бъде под прожекторите и добре разбирам това. Съобразявам се с желанието му, защото за мен е важно да сме заедно и да ни е хубаво, когато сме заедно. А дали хората щели да видят или не, много важно! Дори е по-добре да не виждат нищо, патила съм си достатъчно през годините", сподели Кали по адрес на половинката си преди известно време.