И Костя Копейкин охули гей парада в Бургас

Варненският националист ще брани "традиционното българско семейство" утре в 16 ч, заобиколен от шарени знаменца

Новини
17:23 - 14 Май 2021
4015
И Костя Копейкин охули гей парада в Бургас

И варненския националист Костадин Костадинов, наричан мило още "Костя Копейкин", не пропусна да се произнесе за утрешния гей парад в Бургас.

В пост в социалната мрежа председател на политическа партия "Възраждане" "категорично се противопоставя срещу провеждането на подобно събитие на територията на страната и обещава да бъде утре в 16:00 ч. в центъра на град Бургас"... "Считаме за свой дълг да защитим традиционното българско семейство.", пише още в поста си Костадинов и (по традиция) уточнява:

"Ние, нормалните българи, не изпитваме омраза към тези наши сънародници, които са различни от нас. Кой какво прави в спалнята си, стига да е със съгласието на партньора му, си е изцяло негова работа.

Същото нещо обаче не може да се каже за обратната (в буквалния и преносен смисъл) страна – тя умира от желание да разкаже на целия свят за това какво прави в спалнята си, като при това изпитва неистова омраза към всеки, който не ръкопляска на това нейно искане.

"Възраждане" категорично се противопоставя срещу провеждането на подобно събитие на територията на страната ни! Заставаме в защита на нравствената чистота и невинност на децата и подрастващото поколение на България."

Постът на варненския националист е илюстриран със снимки на "традиционно българско семейство в национална носия". Това очаквано превъзбуди аудиторията във Фейсбук:

"Като почнете да ми изтипосвате хора с носии, сте много смешни.

Излезте навън, идете в някой магазин, на ресторант, в парка и ще видите много традиционни семейства, пребройте колко точно ходят с носии. Влезте в тоя 21 век вече, пууу, аман!

Иначе не само с това сте безумни, де, ама това много бие на очи...".

"А задължително ли е традиционното българско семейство да е облечено като румънски ц.г.ни, или просто така ви се е получила снимката?", пита друг. 

Понеже Костадинов не отговаря, друг се намесва: "Защо всички "истински българи" са в потури и цървули?".

Трети направо заключава: "Кой Ви каза, че сте норм@лни?“.

"И какво е това „традиционно българско семейство”, какво толкова ще му стане слад гейпарада. Стига глупости, намерете си смислена кауза за защитаване.", препоръчва друг потребител на Фейсбук.

Не липсват, разбира се, и поддръжници на варненския политик. Повечето техни коментари се изчерпват с фразата: "Напълно Ви подкрепям. Бог ни е създал мъже и жени. Друго не съществува за мен. В библията го пише."