И Мадона се ожали от Харви Уайнстийн

Скандалният подсъдим продуцент се държал арогантно с поп кралицата

През ключалката
14:05 - 06 Юни 2019
2254
И Мадона се ожали от Харви Уайнстийн

Кралицата на попмузиката Мадона твърди, че скандалният подсъдим продуцент Харви Уайнстийн бил прекрачил границите и си бил позволил твърде много в отношенията си с нея, пише Контактмюзик.

Певицата си спомни за съвместната им работа във връзка с дистрибуцията на документалния филм за нея от 1991 г. "Истина или предизвикателство". "Харви флиртуваше по един открито сексуален начин с мен, че и нещо повече!", довери Мадона. Тя била сигурна, Уайнстийн се е държал по подобен арогантен начин и с други жени от шоубизнеса, но те са си мълчали заради огромната власт, с която е разполагал.

"Неговите аванси ми бяха безинтересни, защото той беше женен мъж. Харви злоупотребяваше с властта си в продължение на много години. Отдъхнах с облекчение, когато разбрах, че в крайна сметка ще застане пред съда и ще трябва да отговаря за деянията си!"

При това Мадона не се зарадвала от низвергването на продуцента от американската киноакадемия и евентуалното му осъждане. Подобно поведение от нейна страна не би било добра карма, твърди певицата./Стоян Кирчев/