И македонците ни е***ат: Най-слабите са, изчезват от фуболната карта

Националният им отбор е в отчаяние и мизерия, злобеят в югозападната ни съседка

Новини
17:31 - 28 Март 2023
1522
И македонците ни е***ат: Най-слабите са, изчезват от фуболната карта

Македонският сайт sportmedia.mk направи оценка на българския национален отбор, a според тях ние сме най-слабият отбор на Балканите след старта в европейските квалификации. Така за пореден път югозападните ни съседи потърсиха повод да се заядат с нашата страна по всички видове параграфи.

„Те просто са най-слабите и в това няма съмнение. България сякаш изчезва от футболната карта на Европа, имаме предвид нивото на представителния футбол. Източната ни съседка просто удари дъното. Всички го знаехме, а от снощи и самите българи се убедиха в това. Квалификациите за Евро 2024 току-що приключиха за тях. След два кръга те записаха две поражения. Първото, у дома от Черна гора с 0:1 и след това, когато бяха разтурени като българското събрание от Унгария като гост с 0:3.

Националният им отбор е в отчаяние и мизерия, така е и през последните две години. Дали са живяли във филм от 1994 г. и СП в САЩ със звезди като Стоичков, Балъков, Лечков и компания.

От 10-те страни на Балканите, които участват в тези квалификации, а именно Словения, Хърватия, Босна и Херцеговина, Черна Гора, Сърбия, Албания, Косово, Македония и Гърция, само те в два мача нямат точка, не вкараха и нито един гол.

Да, Албания също няма точка, но тази селекция изигра само един мач“, завършва изданието.