И Мел Гибсън пипнал коронавируса

Новини
16:16 - 24 Юли 2020
2773
И Мел Гибсън пипнал коронавируса

И Мел Гибсън е бил заразен с коронавирус още през април, като новината се пазела в дълбока тайна, разкрива американското списание People. Актьорът бил за кратко в болница. 

„Той беше с положителен тест през април и прекара седмица в болница“, заяви агентът му пред Daily Telegraph. "Той бе лекуван с лекарството "Ремдисивир", докато е бил в болница и оттогава многократно е с отрицателни тестове, както и положителни за антитела", уточни той. Именно в болницата в Лос Анджелис се погрижиха за звездата от "Смело сърце".

Наскоро той беше забелязан в града с дългогодишната си партньорка Розалин Рос (30). Актьорът изглежда напълно възстановен. Връзката им беше официализирана през 2014 г. и те станаха родители през 2017 г. Ларс Джерард. Това е деветото дете на Мел Гибсън и първото на Розалин Рос.

Като се има предвид, че Мел Гибсън все по рядко се появява на голям екран, неговото завръщане се очаква тази година с голямо нетърпение. Заснемането на филмите "Boss Level" и "Waldo" се забави поради пандемията от коронавирус.

Напоследък името на Мел Гибсън се споменава заради скандали. От няколко години актьорът е обвиняван за неподходящо поведение, което се отрази значително на неговата популярност. Миналия юни именно Уинона Райдър твърдеше, че по време на парти е направил антисемитски и хомофобски изказвания. Обвиненията бяха опровергани от актьора, който определи актрисата като "лъжец". Преди това през април Шарън Стоун разкри в интервю, че актьорът й е попречил да играе роля в един от филмите си, определяйки я като "твърде стара".