И Мис България Ваня Пенева лъсна по прашки

През ключалката
15:56 - 02 Август 2019
14687
И Мис България Ваня Пенева лъсна по прашки

Мис България Ваня Пенева събра очите на туристите в Дубровник, като легна да събира слънчеви лъчи по прашки. Жената на бившия депутат от Реформаторския блок Антони Тренчев обикаля Европа и не пропуска да покаже изваяно тяло по курортите.

Преди да покаже форми в Дубровник, хубавицата и бившият зам.-лидер на партията на Меглена Кунева "Движение България на гражданите" обиколиха плажовете на Гърция. След като показа дупе в Хърватска, хубавицата и съпругът й атакуваха италианските бутици.


Ваня Петрова и Антони Тренчев отидоха и на шопинг в Милано. Заради любовта на Тренчев към катеренето хубавицата и половинката й обиколили и италианските планини, като дори се снимаха в Доломитските Алпи.

Ваня Пенева с короната на Мис България


Да пътешестват е хоби на известната двойка. През 2011 г. Ваня и Антони бяха на екзотична екскурзия до остров Мавриций за рождения ден на супермодела. Миската и Тренчев са двойка от няколко години, като дори се заговори, че Пенева и ексдепутатът стягат сватба и мислят за дете, а светските клюкари дори я изкараха бременна.