И новата снаха на Софка избяга

Любовните драми с Лоренцо продължават

Нещо за четене
12:15 - 01 Август 2024
2972
И новата снаха на Софка избяга

Любовните драми с единствения син на Софи Маринова - Лоренцо, продължават. Наследникът на ромската перла отново е претърпял крах в поредната си връзка. От известно време се заговори, че младият изпълнител, който в последните години се забърка не в един или два скандала, е останал без гадже. Слуховете обаче не бяха опровергани тогава. За последно Лоренцо любеше красавицата Катерина.

Но изглежда, двамата наистина са се разделили. За това свидетелства и фактът, че Лоренцо е махнал всичките си снимки в социалната мрежа с девойката. А доскоро редовно засипваше интернет с кадри от ваканции и почивки с любимата си. Същото важи и за Катерина.

На всичкото отгоре в профила на сина на Софка пише, че е с разбито сърце. Маринова също спря да споделя кадри на синчето си и неговата половинка, което още повече засилва слуховете за евентуалната негова раздяла с красивата мацка. Софчето много харесваше Катерина и дори засне сина си и изгората му в последното си видео.
Лоренцо се залюби с Катя преди няколко месеца. В края на миналата година единственият наследник на Маринова трябваше да се жени за дългогодишната си приятелка, но малко преди сватбата, изненадващо за всички, той я отмени. А известно време по-късно се показа, че сърцето му отново е заето.

В същото време за първи път от години насам Софка не взе Лоренцо с нея по време на лятото. Всяка година Маринова наема огромен апартамент на морския бряг, в който обикновено отсядат всичките й близки, за да са до нея, когато тя кръстосва участия из родните курорти. Тази година обаче Лоренцо не е с мама, а в София.