И "Тюламор Дю" отсвири Тото

Певецът си навлече гнева на обществото след неадекватна реакция по време на разказа за брутално насилие, който Тити Папазов обрисува със смях в неговия блог

Новини
11:11 - 05 Август 2023
12730
И "Тюламор Дю" отсвири Тото

След като вчера ви разказахме първи как певецът и водещ Йонислав Йотов - Тото за броени часове остана без някои от най-тлъстите си спонсори в лицето на "Пепси" и хотел "Арте" след скандала с разказите за насилие на Тити Папазов в неговото предаване, днес и от "Тюламор Дю" му обърнаха гръб. В социалните медии от алкохолната марка написаха, че прекратяват партньорството си с Тото. Ето и позицията им: 

"Ние поставяме в основата на своите ценности семейството, уважението към личността и достойнството на всеки човек без значение от пол, раса, възраст, политически възгледи, етническа принадлежност и др. Отстояваме неизменните моралните принципи, които са в защита на физическата, емоционалната и психическата неприкосновеност на всеки индивид. Ето защо, се отнасяме с изключителна отговорност и следваме норми за безопасност и ненасилие. Поради тази причина към дадения момент – Tullamore D.E.W. прекратява партньорството си с Йонислав Йотов – Тото".

За приходите на Тото можем да съдим на първо място по собствените му думи, тъй като той често си позволява непремерени изказвания, парадирайки с парите си досущ като мутра от 90-те години на миналия век. През 2017 г., малко след като спечели "ВИП Брадър", младокът изчисли, че за последните три месеца е изкарал два милиона лева. 

Тогава това звучеше като изхвърляне, тъй като заедно с дуетната си половинка Лъчо брадатият певец прибираше по едва 1000 лева на участие. Сега тарифата му е скочила 6 пъти, а според злите  езици рекордът му е 17 хиляди за да ощастливят абитуриентския бал на невръстна мутреса.

Освен от гореспоменатите "Пепси" и хотел "Арте", "Тюламор Дю", Тото припечелва и от "Самсунг". Печели и от тениските, които носи по време на предаването си. Монетаризацията от канала му в ютюб, който прави по 200-300 хиляди гледания на подкаст, се равнява на не по-малко от 10 бона на месец.

През 2019-та година "СкандаУ" направиха концерт в Зала Арена Армеец в София, което български рапъри не бяха правили до този момент. Тото направи дуетни песни със Слави Трифонови осъществи огромни концерти из цялата страна, за това средно приходите му за месец са около 80 000 лева. А в моментите със събития надхвърлят няколко стотин хиляди.