И травестит в новия „Биг брадър“

Тази година ще гледаме едно по-различно шоу

Шоу
12:40 - 04 Юли 2024
6432
И травестит в новия „Биг брадър“

Феновете на Big Brother тази година ще гледат едно по-различно шоу. Форматът няма да протече по старому, което вероятно се дължи на новия му продуцент в лицето на Краси Ванков.

Източници разкриват, че риалити шоуто няма да пропусне житейските ситуации и интригите между участниците, но ще набляга предимно на състезателната част. „Ще е нещо като „Игри на волята“, но в доста по-мек вариант. Няма да са най-тежките изпитания както се случва в другото предаване, но ще се изисква ловкост, знания и добра памет“, разказват запознати.

Зрителите на Big Brother са нетърпеливи да видят кои участници ще прекрачат прага на Къщата в новия телевизионен сезон.

Сред коментираните теми е дали ще има популярни имена. Още когато обявиха кастингите, от продукцията бяха категорични, че риалити шоуто няма да има селекции като за VIP Brother, но пък въпреки това се коментира, че ще влязат участници с известна популярност. Такъв например е пиарът на Софи Маринова Тодореско Неделчев. В селекцията място са намерили и представители на инфлуенсърските среди.

Травеститът Рашия също е сред спряганите участници в шоуто. Водещи ще бъдат Башар Рахал и Александра Богданска, носи мълвата.

Рашия стана хит в социалните мрежи ден след мача между Кобрата и Антъни Джошуа. Тогава травеститът пусна видео с изкуствен корем и съобщи, че чака няколко бебета от Джошуа и разказа как са се запознали и са мачкали чаршафите след мача