Ицо Хазарта точи лиги по лекарка - кючекиня

През ключалката
07:56 - 26 Септември 2019
17078
Ицо Хазарта точи лиги по лекарка - кючекиня

В предаването "България търси талант" се явяват какви ли не участници от изключително надарени, до вбесяващи карикатури. Доскоро най-безстрастният член на журито Ицо Хазарта изглеждаше, че не може да се впечатли твърде много, дори да види извънземен на сцената. В последния епизод на шоуто това се промени и култовият рапър тотално изгуби самообладание и започна да точи лиги по една участничка като трудовак пред отпуска.

Дипломираната лекарка Боряна Димитрова омая журито с майсторско изпълнение на бели денс. „Ти възвърна вярата на нацията в традиционната медицина”, й каза Ицо Хазарта, като не можеше да отлепи поглед от кръшната снага на танцьорката.

Хазарта се пошегува с девойката, че си няма личен лекар и е време да промени това, намеквайки й, че иска при нея да се лекува. И накрая даде най-екзалтираното "Да", което е казвал до момента.

Славена Вътова пък помоли момичето да я научи на няколко движения, но не се справи впечатляващо. Предстои да видим Боряна и в следващия кръг, а със сигурност най-нетърпелив е палавникът Ицо Хазарта.