Ицо Стоичков: Да бъдем единни и с мисъл за България!

Днес трябва да дадем надежда и на нашия брат - Петър Хубчев, призова Камата

Новини
11:06 - 06 Септември 2023
2800
Ицо Стоичков: Да бъдем единни и с мисъл за България!

"Съединението! Тази дума звучи толкова хубаво, особено в днешни времена! Обединена България! През толкова много мъка е минала нашата родина!", написа в профила си във Фейсбук Христо Стоичков.

Единственият българин носител на "Златната топка" честити празника на всички наши сънародници, а същевременно с това отправи и призив за подкрепа към един от героите от САЩ`94 - Петър Хубчев, който се бори с левкемия.

"Аз, моето семейство и моите приятели днес ще вземем по един български трибагреник, за да отбележим един от най-светите ни празници! И нека да бъдем единни с мисъл за България!

Днес е денят, в който искам всички до един да съберем цялата си надежда за нашия брат Петър Хубчев! Без него нямаше да има лудо американско лято, нямаше да сме четвърти в света.

Петьо, ти беше професорът в нашата защита! Професорски се справи с Батистута, Клинсман и Фьолер! Професорски ще пребориш и болестта!

Познавам те от толкова много години и знам какъв боец си! Всяка минута с теб в националния отбор като съотборници и треньори беше чест за мен! С теб съм, Петьо!

Петата минута довечера е само и единствено за теб!".