Ицо Стоичков надъха нашите спортисти в Париж

Камата се появи в българския лагер, предрече олимпийска титла на Ибанес

Спорт
16:42 - 06 Август 2024
1478
Ицо Стоичков надъха нашите спортисти в Париж

Суперзвездата на българския и световен футбол Христо Стоичков посети и поздрави нашите в олимпийското село в Париж. Камата пристигна днес във френската столица и първото нещо, което направи, бе да се срещне с делегацията ни.

Той приветства боксьорите ни начело с носителя на единствения медал за България до момента – Хавиер Ибаниес. Двамата разговаряха на испански език, като Стоичков пожела успех на национала ни в битката на полуфиналите, която ще се проведе в четвъртък.

Стоичков мотивира нашите и ги поздрави за представянето им, след като Рами Киуан зае пето място в класирането, а Радослав Росенов бе спрян на 1/8-финалите и се нареди девети.

"Момчета, бихте се мъжки и се представихте страхотно. България се гордее с това, което направихте. Вярвам, че Хавиер ще стигне до финала и ще ликува като олимпийски шампион", заяви Камата.

Кавалерът на "Златната топка" си направи обща снимка с целия ни щаб в бокса, заедно с треньорите Жоел Арате, Валентин Поптолев и Александър Александров, както и доктора Иван Иванов.

С тях бе и голямата ни надежда във вдигането на тежести – Карлос Насар и треньорът Иван Иванов.