Ицо Стоичков посети лагерите на Франция и Испания, пожела им успех (СНИМКИ)

Спорт
12:51 - 09 Юли 2024
1405
Ицо Стоичков посети лагерите на Франция и Испания, пожела им успех (СНИМКИ)

Легендата на българския футбол Христо Стоичков се срещна със селекционера на Испания Луис де ла Фуенте и халфа на "Ла роха" Родри преди полуфиналния сблъсък на иберийците срещу Франция на Евро 2024.  Срещата на стадион "Алианц арена" в Мюнхен е довечера от 22:00 часа.

"Животът ми е дълбоко свързан с Испания и безкрайно много уважавам моите приятели, какъвто е Луис де ла Фуенте! Родри се изгради като един от най-добрите халфове в света в Манчестър Сити, а сега води прекрасно националния отбор! Довечера ще стискам палци за футболно шоу! И по-добрият да е на финала!", написа Камата под снимките си от срещата с Де Ла Фуенте и Родри. 

В понеделник Стоичков посети и тренировката на Франция. Единственият българин, който е носител на "Златна топка", се срещна и поговори с капитана на "петлите" Килиан Мбапе.

"Килиан Мбапе е бляскавото бъдеще на футбола! На "Алианц Арена" му пожелах да изиграе един от най-добрите си мачове в кариерата! Но да не забравя - срещу неговата Франция има изключителен отбор на Испания! Нека по-добрият победи! А ние ще се наслаждаваме на най-великата игра!", написа Стоичков в социалните мрежи.

Навремето бившият български национал игра в Испания в най-силните години от своята кариера.