Ицо Стоте манекенки стана на 147 години

Гугъл се подигра с плейбоя Христо Сираков

През ключалката
13:49 - 24 Април 2019
4514
Ицо Стоте манекенки стана на 147 години

Според Гугъл бизнесменът Христо Сираков е… на 147 години. Търсачката се подиграва с него и изписва, че е на повече от достолепна възраст. Някой явно е взел на подбив динозавъра сред родните плейбои и се гъбарка с възрастта на 61-годишния бохем, пише в."Галерия".

Проверката показа, че при въвеждане на „Христо Сираков“ в търсачката, се показва бърз панел в Гугъл, според който бизнесменът е на 147 години. Всъщност грешката идва от съвпадение на имената. Стоте манекенки е объркан с българския военен деец на Върховния македоно-одрински комитет Христо Иванов Сираков.

Недоразумението обаче е съвсем умишлено, тъй като за илюстрация за качени снимки именно на родния плейбой.

„Администраторът, който отговаря за Панела на знанието в Гугъл, е допуснал грешката нарочно. В уикипедия всеки с регистрация може да редактира информация“, коментира SEO специалист. Очевидно админът има зъб на Христо Сираков, подигравайки се с напредналата му възраст.

В светските среди упорито се шушука, че приятелката му – 23-годишната плеймейтка Дениз Хайрула, го е зарязала именно заради подобни подигравки. „Дядо ти е много симпатичен, браво! Добър ген имаш“, подхвърляли й редовно под снимките със Сираков. Родителите й също не били доволни, че щерка им излиза с 38 години по-възрастен мъж.