Идиотщина в Lupa.bg: Напояват градината при СУ в снега

Общество
14:05 - 05 Декември 2019
3588
Идиотщина в Lupa.bg: Напояват градината при СУ в снега

Поредна идиотщина на чиновник от Столична община. Пръскалата за напояване на парка "Княжевска градина" срещу Софийския университет работят "под пара" в снега, видя репортер на Lupa.bg!

Алеите срещу Паметника на съветската армия се напояват, въпреки обилния снеговалеж, който стегна София в ледената си прегръдка. Снимка на абсурда подпали социалните мрежи, в които софиянци с право се подиграват на недомислицата.

Шегаджиите коментират, че зли компютърджии са ударили "Поливни системи" по аналогия с драмата около "ТАД Груп" и "черните хакери", обвинени за източването на личните данни на над 5 милиона българи.

Обвинените за хакването на НАП посегнали и на сървъра, който управлява поливните системи пред Народното събрание. Целта им била да дестабилизират политическата система, посредством пръскане на делегациите на високопоставените държавници с вода.

До тези напълно сериозни изводи стигнала в разследването си спецпрокуратурата, която обвини 20-годишния Кристиян Бойков в тероризъм чрез компютърно престъпление, а началниците му във фирмата "ТАД Груп" като негови подбудители.