Идолите на тийнейджърките BTS се оттеглят

Момчетата от Корея са в отпуска за пръв път от 6 години

Култура
16:04 - 12 Август 2019
3886
Идолите на тийнейджърките BTS се оттеглят

Кралете на корейския поп от Би Ти Ес обявиха, че си дават дълга почивка, за да могат отново да се заредят с енергия, предадоха световните агенции.

Това ще бъде първата ваканция на групата след дебюта й преди шест години. Но момчешката банда ще трябва отново да се събере и да излезе на сцената на 11 октомври, когато е предвиден техен гастрол в Саудитска Арабия.
Група Би Ти Ес е сформирана в Сеул през 2013 г. Момчетата правят пробива си на американския музикален пазар през 2017 г., ставайки първата корейска формация, отличена с награда на сп. "Билборд". 

Въпреки че все още нямат номинация за "Грами", момчетата гостуваха на тазгодишната церемония за водещите музикални отличия, за да връчат една от наградите. 

Южнокорейските музиканти са с привлекателна външност, носят изискани облекла, хореографиите им са изпипани до най-малкия детайл. Седемте момчета на около 20 години са един от най-печелившите износни продукти на Република Корея.

Милионите фенове на "Би Ти Ес" (21,3 милиона в Туитър) пожелаха приятна ваканция на своите любимци и очакват с тях нови срещи на телевизионния екран и на концертния подиум.