Иги Азалия свали 20 кг

Стил
15:07 - 17 Ноември 2020
7453
Иги Азалия свали 20 кг

Певицата Иги Азалия разкри, че е отслабнала с 20 килограма откакто роди сина си Оникс по-рано тази година. 30-годишната хитова изпълнителка на Fancy сподели притесненията си за здравословното си състояние чрез публикация в Туитър и попита дали има и други млади майки, които бързо са се стопили след появата на наследниците им.

„Има ли други мами, които не могат да спрат да свалят килограми след като са родили? Не се хваля, а наистина искам да разбера, ако на някого му се е случвало... Не се опитвам/искам да губя килограми, но буквално не мога да го контролирам. Хормонално ли е? трябва ли да се притеснявам? С 20 кг по-слаба съм откакто родих и числата растат.“, сподели австралийската певица в социалната мрежа, като фенове и приятели й отговориха, че това е нормално и се случва и с други жени.

Признанието й идва само няколко дни, след като блондинката скъса с бившия си приятел и баща на детето й – рапърът Playboy Carti.

"Загуби истинската. Хората приемат лоялността за даденост, затова предпочитам да съм сама.", написа тогава тя по повод раздялата си с него.