Илиана Раева цитира Наполеон за кураж, "Синя приказка" се заяжда с журналисти

Не са малко недоброжелателите на Наско Сираков, който съпругата му го брани като Матросов на амбразурата

Спорт
01:01 - 15 Февруари 2023
5573
Илиана Раева цитира Наполеон за кураж, "Синя приказка" се заяжда с журналисти

Съпругата на Наско Сираков - Илиана Раева, не се стърпя и логично не подмина горещата тема от вчера, а именно - пропадналата сделка за мажоритарния пакет акции на Левски. Президентът на родната федерация по художествена гимнастика използва социалните мрежи, за да изрази подкрепата си към "синята" легенда и настоящ собственик на столичния гранд.

"Геният се крие в способността да се разграничава трудното от невъзможното". Наполеон Бонапарт", написа Илиана Раева, опитвайки да вдъхне и увереност във феновете, че ситуацията не е извън контрол и предстои най-страшното - фалит, както предричат привържениците на останалите клубове у нас.

В същото време на една от най-посещаваните страници на левскарите във Фейсбук - "Синя приказка", от два дни изтичат словоизлияния срещу всеки недоброжелател на настоящото ръководство. Според някои този профил се поддържа от дъщерите на Сираков - Славия, както и от по-малката - Виолета. Може би и затова стилът на писане, както и изразяването е такъв.

"Синя приказка" скочи на спортния журналист Желю Станков, който отдавна е известен с това, че обича Левски и търси винаги правдата, за което идва и неудобен в един момент.

Предлагаме ви текста без редакторска намеса:„

"Понеже вчера прииждаха тука членове на сдружението и почнаха да пишат Сираков да се махал, но не писаха кой да вземе акциите и да стане собственик, може би защото ги е срам да кажат, че са 1000 човека.

Затова към четвъртък-петък като изтрезнеят от празненствата по случай провала на сделката, нека помислят по въпроса. И вече като пишат Сираков да се махал, след това да последва и реално предложение кой да стане собственик. Ама реално, не популистко.
Защото нито преди 3 години, нито сега виждам желаещи. За Жельо (б.а. - правилното е Желю) важи същото. Между другото ще помоля Лайнежа да му даде малко кафяво да смръкне да се успокои, че той като екзалтиран от вчера и през един час твори нова статия. Предния път се пошегувах с него, а той клъвна като рибка, но тоя път наистина ще захлеби добре покрай темата.

Наблюдателни съседи съобщиха, че Бибочко (б.а. - един от радетелите на синитя идея Васил Колев, наричан още "Очко Бибочко") е вдигнал банкет в тях по повод провала на сделката. Верния му другар пък Жельо Станков е забелязан на масата отгоре да върти гьобеци (б. ред. - "гюбек"). Съседите са помислили, че става земетресение и е подаден сигнал до 112".