Илиана Раева пак напомпа балкона

Бюстът на някога плоската като дъска гимнастичка гони този на фолкаджийките

Нещо за четене
13:36 - 03 Май 2019
8768
Илиана Раева пак напомпа балкона

Прецъфтялото златно момиче Илиана Раева изненада почитателите на художествената гимнастика, като за пореден път се появи с уголемен бюст, на провеждащото се в момента държавно първенство. Бившата грация, която помним като съвършено плоска в младите й години, е напомпала поредната порция кубици, явно заразена от примера на дъщеря си Славея, която още преди няколко години демонстрира в актови снимки своя силиконов бюст.

Тогава опърничавата мама Илиана се изправи срещу завистниците, като публично натърти, че бюстът на дъщеря й е много естетичен и даже харесва голите й снимки. Сега самата Раева, вече прехвърлила 50-те очевидно е решила, че не трябва да се дава на годините и може отново да разголи деколтето, което старателно криеше, докато имаше амбиции в политиката.

Тогава възпитаничката на Нешка Робева внезапно скри бюста си в консервативни, но скъпи блузки с вдигната до брадичката яка и зарови дълбоко в гардероба всичките си изрязани отпред и отзад тоалети, които винаги са й били слабост. Според запознати, поредната интервенция на половинката на Наско Сираков е излязла между 6 и 8 хил. лева.

Бившият голмайстор на Левски бил повече от доволен, че жена му демонстрира пищни форми, на каквито той винаги е бил фен.

Младата Илияна нямаше нищо в пазвата, но в последните години се старае да компенсира липсите със солидни количества силикон