Илиана Раева прогони 3 зетя на щерка си Славея

Голямата наследница на спортните ни легенди не може да си намери подходящ жених

Нещо за четене
11:30 - 30 Юли 2024
2659
Илиана Раева прогони 3 зетя на щерка си Славея

Илиана Раева съвсем спокойно може да направи курсове как да прогоним нежелан зет и да учи майките на мъжете участници в „Ергенът”. Златното момиче на художествената ни гимнастика успешно елиминира всички годеници на голямата си дъщеря Славея, която все не може да си намери подходящ жених. Съпругата на Наско Сираков действа с желязна ръка и е успяла да прогони цели трима от избраниците на голямата си наследница, преброи „Уикенд”. Не се знае още колко гаджета е елиминирала властната родителка.

Някои осъждат контролиращата майка, а други я поздравяват, защото щерка й все не може да си избере подходящи мъже. Илиана първо разкара циганина порноактьор Алекс Ломски, който бе първият годеник на палавата звездна наследница. Голямата щерка на Наско Сираков е известна с многото си гаджета, които преди години сменяше като носни кърпички. Най-голямата й любов си остава бившият порноактьор Алекс Ломски, който почина внезапно преди 4 години. Ломски, който не криеше, че е циганин, нашумя покрай брака си с рускинята от филмите за възрастни Еделвайс, която го вкара в порноиндустрията. Преди 7-8 години въртеше любов със Славея Сиракова.

Сиракови с двете си дъщери и единия зет, втори така и не могат да одобрят

Посрамените Наско и Илияна заставиха наследничката си да се раздели с порноактьора, иначе бяха готови да се откажат от нея. Сиракова послуша майка си и баща си, но Ломски си остана голямата й любов. След края на връзката й с циганина Сиракова набързо се сгоди и забременя от левскаря Иван Борисов, но до сватба така и не се стигна. През март 2020 г. по-голямата Сиракова стана майка за първи път, а с бащата на бебето останаха заедно едва година след появата на Емили. В светските среди се шушука, че Иван е имал скромни финансови възможности и заради това никак не е харесван от Илиана и Наско, които не криеха, че изобщо не го искат за зет.

„Това, че дъщеря ми е сгодена, не означава задължително сватба. Може и да не се оженят изобщо“, коментира мама Раева, която била инициаторът щерка й да натири бедняка, а след това и да прекръсти детето на Амели, за да не носи името на дядо си Емил по бащина линия.

Славея с последния си годеник, който се оказа гей

В началото на тази година Славея се сгоди за трети път, но и сега щастието не я огря. Наскоро Сиракова изненадващо развали годежа, който сключи с приятеля си на Свети Валентин тази година. Оказа се, че половинката й е бил хомосексуален. „Да си гей, не е срамно, не е диагноза, но е нередно да въвличаш други в това, което не си. За мен няма понятие бисексуалност, има параван, който се опитваш да използваш на чужд гръб. Годежните пръстени не означават нищо, когато потъваш в собствената си нечистоплътна преднамереност...”, гласеше скандалното изявление на Славея, което се оказа посветено на мъжа, с когото доскоро беше сгодена, но така и не го представи официално. Малко след щастливата вест мама Илиана попарила мераците на наследницата си, че сватба няма да има.

Според източници на „Уикенд” Илиана първа подочула пикантните слухове, че бъдещият й зет е имал сексуални отношения с мъже. Тя дори наела частен детектив, който доказал по безспорен начин, че мъжът, за когото Славея ще се жени, има еднополови връзки. Щерка й не можела да повярва, но накрая получила пикантни снимки и копия от чатове. Притиснат до стената, младежът признал, че е бисексуален. Годежът бил разтрогнат мигновено и това е третият подред жених, който Раева прогонила и надушила още от началото, че не е подходящ за голямата й щерка.