Илиана Раева се жали: Малтретират мен и Наско!

Скоро ще чуете мнението ми - високо и ясно, предупреди бившата грация

Спорт
17:30 - 13 Юли 2023
9080
Илиана Раева се жали: Малтретират мен и Наско!

Легендарната гимнастичка на България - Илиана Раева, която е съпруга на мажоритарния собственик на Левски Наско Сираков, се оплака на страницата си във Фейсбук, че семейството й е постоянно малтретирано.

Председателят на Българската федерация по художествена гимнастика допълва, че скоро ще каже много неща високо и публично.

"Понеже семейството ни е постоянно малтретирано, скоро ще чуете моето мнение - ще бъде казано много високо и много публично. За начало само в България”, гласи постът на Раева, която под него е публикувала и мнение на Любомир Яшев, определящ себе си като верен, неорганизиран фен, участващ във всички кампании за спасяването на Левски.

Вчера феновете от НКП и сдружението "Левски на левскарите" скочи остро на Наско Сираков, като го призова да напусне клуба. Докато това стане факт, сините привърженици обявиха и бойкот.

Днес ръководството от "Герена" контрира с декларация и заяви, че не приемат това поведение за нормално, като наред с това целта на НКП е само една - да има разединение сред феновете.