Илия Павлов остава голямата любов на Дарина

Съпругата прави театрален опит за самоубийство с хапчета, когато мъжът й хлътва по Ивайла Бакалова 

Новини
11:19 - 15 Август 2024
858
Илия Павлов остава голямата любов на Дарина

Дарина Павлова, която от години живее с децата си извън България, припомни за рождения ден на мъжа си Илия Павлов, шефа на „Мултигруп”. Тя сподели снимка в инстаграм, за която позира в прегръдката на съпруга си. Така лаконично Дарина се обясни във вечна любов към мъжа си, от когото има две деца – Паола и Илия. Въпреки авантюрите си след екзекуцията му, включително с бившия италиански премиер Силвио Берлускони, тя е категорична, че босът на „Мултигруп” си остава нейната единствена голяма любов и сродна душа.

Преди години Дарина се изповяда: „Берлускони е интересен и чаровен, но моята голяма любов е Илия Павлов, с когото бяхме едно цяло, загубата му изобщо не е лесна. Берлускони ме пита какво мисля за политиката. За него моето мнение е странично и вярно. Той ме изслушва и му е интересно. За италианските медии аз съм приятел на фамилията на Берлускони. За да бъде този човек в моя дом и аз в неговия – значи няма какво да крия. Той е искрен, чаровен, интересен, но не мога да кажа, че това е мъжът на живота ми. Не живеем заедно, имаме си собствени животи. Моите деца го уважават много. Мислят, че просто е най-добрият. Мъжът на живота ми е Илия Павлов, той никога няма да излезе от сърцето ми”, заяви категорично Павлова.

„За мен той беше всичко, бяхме като едно цяло. Много ме боли, когато го изкарват – никога не е бил мутра, по-скоро го изкарват шеф на мутрите... Той няма да излезе от сърцето ми”, изповяда се преди години богаташката. Дарина и Илия Павлов са били женени 13 години, а преди това са живели година и половина заедно. За първата им среща тя разказва, че са се срещнали случайно и той си е дал визитната картичка с думите: „Обади ми се!”. В този момент тя си е казала: „Този е луд! За какъв се мисли изобщо?!”.

Тя си спомня, че когато се запознава с Илия Павлов, той е много хубаво момче, което я спряло на улицата. Возил се в ефектна бяла „Волга” с бели перденца, спрял и й подал визитна картичка, на която пишело името му. Ошашавената Дарина, която по онова време се опитва да гради кариера на актриса, взима картичката и си тръгва. Почти забравя за срещата, когато няколко седмици по-късно се засичат отново с бореца.

Илия Павлов беше убит на 7 март 2003 г. Той беше прострелян пред офиса си на бул. „Г. М. Димитров” в София. Президентът на най-мощната корпорация бе ранен с един куршум в сърдечната област на входа на своята империя – централата на Мултигруп – MG. Килърът успява да го улучи от 60 метра разстояние. Извършителят остава неизвестен и до днес, като съществуват няколко версии за поръчителите.

Малко преди да бъде убит, Илия се залюбва с Ивайла Бакалова. Тогава тя е едва на 19 години и печели конкурса „Мис България”. За надпреварата упорито се говори, че е предварително уредена. В навечерието на конкурса несъществуващият вече вестник „Шок” публикува на първата си страница, че победител ще бъде именно Ивайла. Скандалът е огромен, но въпреки това конкурсът е проведен и Бакалова грабва короната. Организатор е „Мегаталант” – фирмата на Дарина Павлова, съпруга на Илия Павлов, президент на „Мултигруп”. Впоследствие Бакалова демонстрира изключително близки отношения със семейство Павлови. Дълго време като градски легенди се разказват най-различни истории за любовен триъгълник между Ивайла, Дарина и Илия. Не е изненада, че замесените отричат.

От модните среди твърдят, че любовта между Бакалова и Павлов пламва от пръв поглед и нищо не може да ги спре. Част от слуховете твърдят, че той дори е бил пред развод с Дарина, като причината е била именно фаталната Ивайла. Любовните им отношения продължават около 2 години, като приказката завършва с тъжен край на 7 март 2003 г., когато е убит шефът на „Мултигруп”. Първа в „Пирогов” и обляна в сълзи пристига именно Ивайла Бакалова. Дарина и до днес не може да прости на миската за предателството. Според слуховете Мадам Мулти дори била пред самоубийство заради авантюрата на мъжа си с красавицата. Малко преди Илия да бъде екзекутиран, тя театрално се нагълтва с хапчета, но е спасена в „Пирогов”.

„Дарина много страдаше от увлечението на Илия по Ивайла. Била съм свидетелка на сълзите и мъката й”, признава актрисата Аня Пенчева, която в онези години покрай професията си редовно й се налага да гравитира около семейство Павлови.

Секссимволът на киното „хапе” миската за връзката й с милионера, докато двете съжителстват в Къщата на „ВИП Брадър”, а продуцентите правят рейтинг на техен гръб. Понеже и нейното име е замесено в махленските спорове, самата Дарина решава да изясни нещата, като изпраща есемес до един от продуцентите, но за да продължи интригата, съдържанието му така и не вижда ефир. Според източник на „Уикенд” в съобщението Дарина ултимативно заявява, че ако темата не спре да се дъвче, ще заведе дело за милиони срещу телевизията.

Доста години преди признанието на Аня за страданията на Дарина, на последната й минават най-мрачните мисли, преди да проумее, че всъщност отношенията между Ивайла и Илия не застрашават по никакъв начин семейството й. Близки до вдовицата на милиардера разказват, че в най-тежките й моменти, между сълзите и страданията, тя продумвала, че отново ще погълне огромно количество лекарства.

Заради това Илия Павлов забранил в къщата им да бъдат внасяни каквито и да било хапчета, а при нужда, първо да минават през него.

„Дарина се окопити, когато Илия й даде да разбере, че Ивайла не означава нищо за него. Той я увери, че бракът им по никакъв начин не е застрашен и че е смехотворно да се страхува от развод. За Илия Дарина беше не просто съпруга, тя беше истинска богиня. Обичаше да й казва, че не Мис България, а дори и Мис Свят не може да ги раздели. Така Дарина осъзна, че Ивайла не е пречка между нея и съпруга й, прости му увлечението и даже впоследствие допусна съперницата близо до себе си”, твърдят запознати.

Няколко месеца преди Илия Павлов да бъде убит пред офиса на „MG” на бул. „Г. М. Димитров”, любимката му хлътва по Румен Гайтански – Вълка. Според паметливи двамата милионери преплитат саби, тъй като не могат да си разделят любовницата. Даже след време, когато снайперистът праща на оня свят Павлов, една от версиите на разследващите е любовен триъгълник, като се твърди, че боклукчийският бос е привикван на разпит дали той е поръчител на екзекузията.

С Вълка обаче Бакалова се разделя година след раждането на дъщеря им Рая. Като се мълви, че на иначе щедрия милионер му дошло до гуша от комерсиалната майка на едно от трите му деца и затова предпочита да напусне общото им ложе. След него Ивайла се люби само с мъже, които са поне милионери. След убийството на Илия Павлов Дарина също не сваля нивото, като най-известният й любовник е бившият италиански премиер Силвио Берлускони, който почина преди година.

Преди малко повече от 10 години вдовицата на убития шеф на „Мултигруп” призна за връзката си със Силвио, с когото се запознала преди 18 години във Вашингтон, а малко след това започнал романсът им. Българката е казвала, че първата й нощ с него била незабравима – „огън и жупел”. „Никога няма да я забравя. Беше невероятно, невероятно”, повтаря няколко пъти Дарина пред италианско списание.

Мадам Мулти е споделяла, че връзката им с бившия премиер се гради върху уважението, обичта и доверието. „Ти си човек, който винаги заслужава най-доброто. Ако всички бяха дори наполовина толкова прекрасни, колкото теб, светът щеше да е перфектен. Благодаря ти, че винаги си прекрасен човек! Искрено ти желая фантастичен ден и година, изпълнена с щастие. Честит рожден ден”, написа през 2021-ва в инстаграм и фейсбук вдовицата на Илия Павлов – Дарина за бившия италиански премиер. Богаташката не пропускаше нито един празник на Силвио през годините.

Днес Мадам Мулти, която е осиновено дете и помни добре кошмарните си първи години в дом за сираци, се наслаждава на живота, свободата и парите си, като не спира да обикаля най-прекрасните кътчета на света и да радва последователите си в социалните мрежи със снимки от дестинациите.