Има Такъв Ген: Дъщерята на Наталия Симеонова я мина по кила (СНИМКИ)

През ключалката
17:30 - 09 Юни 2021
9442
Има Такъв Ген: Дъщерята на Наталия Симеонова я мина по кила (СНИМКИ)

За никого не е тайна, че култовата тв водеща Наталия Симеонова, известна като Феята на любовта, напоследък мяза повече на ято феи и отдавна спира кантара на трицифрени стойности. Оказва се обаче, че амбициозната плевенчанка съвсем не е най-тежкотонажния представител дори на собственото си семейство. 20-годишната й щерка Вики, плод на любовта на Наталия с рокаджията Денис Ризов, напоследък я е минала по килограми.

Виктория, която учи психология при татко си в САЩ, се оправдавала, че е взела солидната структура на Симеонова и каквото и да прави, изглежда закръглена. Само че на нейните години Наталия беше слаба като манекен, както си спомнят феновете на младежкото музикално предаване "Рококо".

Да похапнем пържено с татко...

Денис Ризов също се е освинил солидно, откакто се премести за постоянно отвъд Океана. Баща и дъщеря се отдавали заедно на любовта си към американските бързи храни и чрез хамбургери и пържени картофки бързо-бързо гонят бившата тв водеща по килограми.

Самата Наталия твърди, че е надебеляла драстично в последните години поради терапия с антидепресанти. Тя се сдухала безкрайно след края на славната си телевизионна кариера, както и от факта, че Вики предпочете да отиде да живее с татко си в далечна Америка. Освен това Симеонова не стъпвала във фитнес, тъй като имала травма на главата от младежките си години и й било забранено да спортува.

Виктория пък просто нямала време за подобни занимания. Тя съчетава следването с търговия с козметични продукти и не й оставали възможности да се поти в залата или в парка.