Инцидент: Куче нахапа жестоко актьора Ники Илиев

Лабрадор се нахвърли върху красавеца, докато снима филма си "Завръщане"

Нещо за четене
20:42 - 13 Юни 2019
9103
Инцидент: Куче нахапа жестоко актьора Ники Илиев

Актьорът Ники Илиев е претърпял инцидент на снимачната площадка на четвъртия си филм „Завръщане”. Атлетичният красавец е бил наръфан жестоко от куче от породата лабрадор, научи Lupa.bg. Състоянието на Ники е стабилно, но той мина за преглед в болница.

Филмът „Завръщане” се снима в момента в Пловдив и на родното Черноморие. Един от последните снимачни терени е била къща в Пловдив, която изпълнителните продуценти Богомил Грозев и Башар Рахал наели за заснемане на част от сцените. Имотът бил охраняван от куче-пазач - едър мъжки лабрадор. Илиев също има лабрадор, но женски. Актьорът се заиграл с кучето на собствениците и макар първоначално то да било дружелюбно към него, в един момент се нахвърлило върху него.

Ники Илиев бил сръфан на няколко места от животното, отбраняващо територията си - на лявото рамо и на шията. Актьорът е бил моментално откаран в болница в Пловдив. Лекарите са промили раните и са категорични, че няма да има проблеми за актьора, тъй като кучето е било ваксинирано и обезпаразитено.