Интер показа новите екипи и спонсор (ВИДЕО)

Спорт
15:47 - 13 Юли 2023
1689
Интер показа новите екипи и спонсор (ВИДЕО)

Днешният ден донесе интересни новини за феновете на Интер, след като “нерадзурите” показаха новите си екипи за предстоящия сезон и обявиха спонсорския си договор с телевизионната компания Paramount+.

Новите фланелки на гранда от Милано пък са проектирани от Nike, с който италианците подписаха нова и подобрена сделка.

“Безкрайни нюанси на Милано. Домакинската фланелка на Интер за сезон 2023-24 размива традиционните черни и сини линии с плавен дизайн, представящ множеството аспекти на един клуб, който непрекъснато се развива“, гласи изявлението в социалните мрежи на “нерадзурите”.

“Разрушаване на бариерите, преначертаване на граници, прегръщане на разнообразието, постоянно търсене на иновации. С новия екип, Nike вдъхва нов живот в емблематичните цветове на клуба, омекотявайки ивиците, за да създаде нов модел, невиждан досега. Вътре в яката на фланелката – изработена от рециклиран полиестер за намаляване на въглеродните емисии – има знаме на Милано с черно-синя мозаечна шарка”, добавят от клуба.

Интер също потвърди компанията Paramount+ като техен официален партньор, който ще бъде на новата фланелка, както и eBay като спонсор на клуба за новата кампания.