Интер се подсили с германски национал

Госенс подписа договор за 4,5 години и ще получава по 2,5 милиона евро на сезон

Спорт
13:23 - 28 Януари 2022
1339
Интер се подсили с германски национал

Защитникът Робин Госенс официално е играч на Интер. 27-годишният германец ще играе под наем от Аталанта до края на сезона със задължителна клауза за откупуване през лятото срещу 25 милиона евро. Националът на Германия подписа договор за 4,5 години и ще получава по 2,5 милиона евро на сезон.

„Толкова съм горд, че се присъединих към един от най-големите клубове в Европа. Развълнуван съм, че съм тук и нямам търпение да започна“, коментира Госенс.

„Разговарях снощи със Симоне Индзаги. Той ми каза какво очаква от мен и аз му разказах малко за моите идеи. Много сме развълнувани да работим заедно и нямам търпение да изляза на терена с отбора и шефа.“

„С Алесандро Бастони си говорим почти всеки ден, не само сега. За мен не беше трудно решение да подпиша с Интер. Нямах нужда от никакво убеждаване, защото знам, че това е огромен клуб. Бастони ми разказа за историята на клуба, отбора, начина, по който се работи тук и аз съм доволен, че разговарях с него.“

„Дойдох в Интер с огромно желание да продължа традицията на германските играчи и нямам търпение.“

„Надявам се да вкарам много голове на „Сан Сиро“, защото това е прекрасно чувство и се надявам да помогна на отбора по този начин“, добави германският футболист.

„Много съм горд и щастлив, че съм в Интер. Нямам търпение да видя всички фенове на „Сан Сиро“ и да дам всичко от себе си на терена за Интер“, каза още Робин Госенс.