Ирина Тенчева призна за аборт

Нещо за четене
12:36 - 15 Октомври 2020
7868
Ирина Тенчева призна за аборт

Ирина Тенчева призна, че е загубила бебе преди години. Жената на тв продуцента Иван Христов дори имала паник атаки след спонтанния аборт. 

"Преди да родя първото си дете, загубих една много желана бременност. Случвало се при 1 на 4, но тогава не знаех. След подобна загуба всяка млада жена, мечтала за дете, се замисля и си задава въпроса – ами ако аз никога... Беше ми тежко, паник атаки, чакане, физическо възстановяване... Събрах се и продължих напред. Впоследствие родих 3 деца и 3 пъти преодолях огромния си страх, че отново нещо може да стане. „Винаги може нещо да стане и винаги можем да намерим още сили в себе си да продължим да опитваме” – това казвам днес на жените, с които се срещам по време на сбирки в подкрепа на раждаемостта и борбата с репродуктивни проблеми”, разказа половинката на Иван Христов от „Фермата”.

Това не е единствената кошмарна история, която Ирина до този момент е пазила далеч от медийното пространство и само малка част от приятелския й кръг са запознати с преживяното. 

Когато е на около две годинки й поставят ваксина, но организмът й прави реакция и вдига температура. "Оказва се, че са се увредили очите ми. Носих очила почти до 6 клас, като във всяко училище, нов клас и компания се налагаше да преглъщам обиди и да се доказвам. Научих се да отстоявам себе си и качествата си, независимо от външния си вид,а също да обичам и виждам вътрешната красота на хората, които срещам", спомня си Тенчева.