Исека: Никога не съм работил с треньор като Томаш

Спорт
12:10 - 14 Октомври 2024
1909
Исека: Никога не съм работил с треньор като Томаш

Централният нападател на ЦСКА Аарон Исека се изказа изключително ласкаво за старши треньора Александър Томаш. Той говори пред "Тема спорт".

“Никога до момента не съм имал възможност да работя с треньор като Александър Томаш... Как да кажа (замисля се)... Никога не съм срещал наставник, който толкова много да обича футбола. Той наистина е много концентриран във всяка стъпка на терена.

От първия ден, в който започнах да работя с него, видях, че иска да наложи тактиката, която изповядва Роберто Де Дзерби”, категоричен бе Исека.

“Де Дзерби? Харесвам начина, по който играят неговите отбори. Никога не съм го срещал и не съм играл срещу негови отбори, но виждам какво прави и в един от бившите ми клубове – Олимпик Марсилия. Той е треньор от световна класа.

Всички говорят за него с респект, уважение и възхищение, защото видяхме и какво направи в Брайтън. Щастлив съм, че сега работя с Александър Томаш, защото ако обичаш истински футбола, то ти ще обичаш да играеш по този начин и вярвам, че в ЦСКА ще успеем да го постигнем”, заяви нападателят.