Исторически договор за Тодор Неделев

Асът на Ботев Пловдив е получил най-доброто предложение в историята на клуба

Спорт
17:16 - 20 Април 2021
2596
Исторически договор за Тодор Неделев

От Ботев Пловдив са предложили нов договор на Тодор Неделев. Това разкри изпълнителният директор на клуба Даниел Сереидо.

"Тодор Неделев се възстановява бързо от контузията и ако всичко върви както трябва, скоро ще го видим отново на терена. Продължаваме разговорите удължаването на договора му и макар да не мога да дам повече подробности за това, мога да ви кажа, че предложението, което направихме, е най-доброто предложение, което ПФК Ботев е отправял към играч в цялата история на клуба. Знам, че той иска да остане у дома, а нашето желание е също той да остане. Клубът полага големи усилия да задържи Неделев", каза той.

Важният човек в клуба сподели и очакванията си за предстоящия мач с Черно море тази вечер, който е от огромно значение за "канарчетата", имайки предвид класирането им в момента в efbet Лига. Испанецът сподели и гледната си точка за новата Суперлига.

"Това е много важен мач за нас след мача срещу Славия миналата седмица. Ще бъде трудно гостуване, тъй като Черно море играе играе много добър сезон и са много силен отбор, срещу който се играе трудно. Все още имаме някои контузени играчи, както и поставени под карантина. Състоянието на терена също няма да ни помогне. Отборът ще направи всичко възможно да се прибере с тези три точки".