Историята на Коко Шанел в "Биограф"

Списание №1 у нас постави модната легенда на корицата на новия си брой, помества и непубликувани нейни снимки

Нещо за четене
20:03 - 29 Ноември 2019
6019
Историята на Коко Шанел в "Биограф"

Родоначалничката на дамската мода – легендарната дизайнерка Коко Шанел – е лицето от корицата на новия брой на „Биограф“, който вече е на пазара.

В новия си брой, 99-и поред, най-голямото българско списание не само разказва с много снимки и факти за живота и професионалната кариера на митичната французойка, но и прави дисекция на най-емблематичните творения, с които тя е допринесла за модерния стил и елегантност на жените. На повече от 20 страници е разказава удивителната история на Коко Шанел, поместени са и непубликувани до този момент в България архивни снимки.

Друг акцент в декемврийското фешън-издание е очеркът за една от най-влиятелните дами в модата днес – редакторката на списание „Вог“ Ана Уинтър, която в началото на ноември закръгли 70 години. В допълнение към темата „Биограф“ надниква и в дома на Майкъл Корс – един от най-успешните съвременни дизайнери. Разкрива и малки женски тайни как да се обличаме в Шанел-стил, без да изпразваме банковата си сметка за скъпи френски тоалети.

Цената на "Биограф" остава непроменена – само 8 лева.