Ива Давидова за скандалния си втори развод

Народната певица споделя със сълзи на очи историята около раздялата

Нещо за четене
11:45 - 06 Март 2023
4120
Ива Давидова за скандалния си втори развод

Народната певица Ива Давидова преживява тежък период в живота си. Тя и вторият й съпруг се развеждат след тежък скандал, който стана публично достояние чрез социалните мрежи.

Изпълнителката,  която стартира музикалната си кариера в „Студио Веселина“ преди 20 години, за първи път коментира скандалните разкрития около втория си развод.

Тя гостува във “Вип зона” по радио “Веселина” и със сълзи в очите си разказа, че е била поставена в тази ситуация. За да запази самочувствието и достойнството си на жена и най-вече спокойствието на дъщеря си, е подала молба за развод.

Всичко се случва преди година, когато получава съобщение от любовницата на съпруга си и от този момент животът й се преобръща. Ива Давидова потвърди, че за нейно най-голямо съжаление всичко, което излезе в медиите, като факти е вярно. Годината, която изпрати е била най-трудната и се надява на ново начало.

Към днешна дата съпругът й не вижда дъщеря им, от което тя много страда. Въпреки всички скандални моменти, Ива няма да напада и обижда съпруга си, защото преди всичко той е баща на детето й.

Това е вторият развод за фолклорната изпълнителка, като първият по думите й приключва достойно и с приятелство.

През 2023-а Ива Давидова ще отбележи 20 години професионална кариера, като вече е започнала с организацията на мащабното събитие.