Ива Софиянска показа третото Черепче (ХИТ ФОТО)

Фактът, че очаква бебе, снахата на Васил Божков успя да запази в тайна до края на бременността си и дори седмици след раждането

През ключалката
14:37 - 22 Ноември 2023
14124
Ива Софиянска показа третото Черепче (ХИТ ФОТО)

Месец след като посрещна на бял свят третата си рожба, Ива Софиянска избра рождения ден на съпруга си Антон Божков, за да обяви публично щастливата вест. Това е пето внуче за фамилия Софиянски и трето за българския олигарх и предприемач Васил Божков.

Бебето е момченце и е кръстен на бащата на Ива - Стефан Софиянски (кмет на София в периода от 1995 до 2005 г.). "За гордост на дядо си!", добавя и щастливата баба Алиса Софиянска. 

Името на бившия столичен кмет носи и синът на най-голямата от трите му дъщери - Елена. Фактът, че очаква бебе, снахата на Васил Божков успя да запази в тайна до края на бременността си и дори седмици след раждането. 

Новината, че е станала майка за трети път, Ива Софиянска оповести, като публикува снимка на цялото семейство в Инстаграм профила си. На нея Антон Божков държи бебето Стефан, а другите им две деца - Мая и по-малкият Васил, който носи името на другия дядо Васил Божков, са се сгушили в родителите си. 

“Честит рожден ден! Това щастие да го имаме цял живот!”, си пожела Ива, поздравявайки с тези думи любимия си мъж и баща на децата ѝ по повод рождения му ден преди два дни. Стефан е роден в столичната болница "Майчин дом" и тежи 3,750 кг. 

С появата на Стефан внуците на Алиса и Стефан Софиянски стават пет.