Ивайла от „Женени от пръв поглед“ отново става певица

Нещо за четене
11:26 - 08 Октомври 2020
6957
Ивайла от „Женени от пръв поглед“ отново става певица

Ивайла от „Женени от пръв поглед“ се завръща към амплоато си на певица. След като преди няколко години беше част от дамското трио „Карамел“, премина през риалити предавания, сега чаровната брюнетка атакува музикалните класации със самостоятелен репертоар и нова песен.

„Лъжи“ е заглавието на парчето, като Ивайла споделя, че е изживяла всяка една дума от текста като лична история.

„Пее се за една несподелена любов- разказва изпълнителката- за любовна приказка между момиче и момче. В сюжетът може би ще се припознаят много от влюбените двойки, защото всеки е изпадал в ситуацията, когато други хора говорят лъжи за него пред любимия му човек“  – разказва тя.

Видеоклипът допълва идеята на текста, като в специалната мъжка роля влиза Свилен от група „Те Амо“. Двамата перфектно изразяват страстта и горещината на една любовна връзка, но изпълнителката подчертава, че чувствата са само за пред камерата. В личния си живот няма партньор, а в момента се е отдала единствено на работата си.

Истинското име на фолк певицата е Ивана Андонова, но за сцената избира да се нарича Ивайла. Още от малка се качва на сцена и първите й музикални изяви са в предаването „Като лъвовете“, в което много бързо става любимка на Ники Априлов.

След сватбата си в „Женени от пръв поглед“ Ивайла се разделя с Мерал и споделя: „Доста хора ме питат дали съм с момчето от предаването. Единственото, което мога да кажа е, че към този момент нямам човек до себе си и съм се съсредоточила изцяло върху музиката. Колкото и клиширано да звучи търся истински човек, с когото мога да си говоря и да го усещам като част от мен, а не само да позираме за медиите и предаванията“.

В свободното си време тя обича да спортува, да танцува и да се забавлява с домашния си любимец Роко- мини пинчер, с характер на макси мъж. По тялото си изпълнителката има 10 татуса, като всеки един от тях е свързан със специален момент от живота. Последната татуировка изобразява пламъче на ръката. Цветът му е червен, като символизира огнената й зодия Овен.