Ивайло Ивков очаква "червен картон" от Сираков

Изпълнителният директор на "Левски" има сериозни разминавания във вижданията за сините със собственика на клуба

Спорт
19:28 - 01 Април 2023
2516
Ивайло Ивков очаква "червен картон" от Сираков

Разногласията в "Левски" не са изчистени и за общото събрание на акционерите на клуба на 6 април са се натрупали много наболели въпроси. Това стана ясно след продължилата над два часа и половина среща между хора от ръководството на клуба и представители на Националния клуб на привържениците. Тя се състоя на ст. "Виваком Арена - Георги Аспарухов". На нея присъстваха изпълнителният директор Ивайло Ивков, членът на Надзорния съвет Петър Ганев, членът на Управителния съвет Даниел Боримиров и треньорът Станимир Стоилов. Липсваше обаче собственикът на клуба Наско Сираков, който се оправда преди дни, че няма време за този разговор.

След края участниците не бяха многословни. "Срещата мина перфектно", каза единствено Станимир Стоилов. Малко повече говори Ивайло Ивков, който потвърди, че различията му със Сираков са много сериозни и не са изгладени. Ивков обясни, че е отговорил на всички поставени към него въпроси.

"Дано да има път за обединение. Интерпретирам като "червен картон" думите на Сираков, че който не може да работи с него, си тръгва. Продължавам да имам сериозни различия с Наско Сираков за много съществени неща. Не казвам, че не мога да работя с него. Предстои да видим дали могат да бъдат изгладени", каза още изпълнителният директор на "Левски".

Присъствали на срещата обаче твърдят, че от ръководството са търсени обяснения на висок тон за случващото се в клуба, но явно е решено подробности да не се изнасят пред медиите. По всичко личи, че развитие по наболелите теми ще има на общото събрание, към което вече се генерира голям интерес.