Ивайло Захариев се завръща в „Ягодова луна“

Спомени от миналото ще предизвикат истински пожари в отношенията между героите

Култура
20:27 - 06 Март 2020
9547
Ивайло Захариев се завръща в „Ягодова луна“

След успешния старт на новия български сериал на NOVA „Ягодова луна“ сюжетът ще продължи да държи зрителите в напрежение. Спомени от миналото ще предизвикат истински пожари в отношенията между героите. Светла (Стефка Янорова) ще сподели с най-близката си приятелка дълго премълчавани подозрения относно смъртта на съпруга си. Истории от преди 30 години ще разкрият и връзката на излязлата от затвора Цвета (Невена Бозукова) с Ангел Генчев (Христо Мутафчиев), Светла и Чавдар (Деян Донков), както и защо е изтърпявала наказание с лишаване от свобода.

Междувременно Георги (Александър Сано) ще получи тежки обвинения от колегите си. Поводът ще бъде отново пожара, при който загива Димитър (Ивайло Захариев), който отново ще се завърне в сериала. Георги няма да склони глава пред тежките думи, свързани с баща му. Това не е единственото предизвикателство, пред което ще се изправи младият пожарникар. Той ще разбере за интервюто за работа в Брюксел на половинката си Ирина (Рая Пеева) и новината ще предизвика огнен скандал между двамата, който ще постави връзката им пред сериозно изпитание.

В следващия епизод на сериала на преден план отново ще излезе темата за сложните взаимоотношения баща-дъщеря. Рая (Радина Боршош) няма да промени своето отношение нито към баща си Любо (Асен Блатечки), нито към заобикалящия я свят. Поведението й ще остане същото, дори и след опита на Началника на пожарната да й обясни каква е истинската причина да бъде разделен с нея толкова години.

Как ще премине поредният сблъсък между Боян (Димо Алексиев) и Рая? Ще види ли Рая отново най-страшната му страна и кой ще я нарани силно, макар и само с думи? – отговорите на тези и много други въпроси ще станат ясни в третия епизод на новия български сериал „Ягодова луна“.