Ивайловград под строй за среща с Цветан Цветанов

Спешно пълнят зала в читалището с общински чиновници, учители и продавачки

Новини
12:33 - 19 Април 2019
2732
Ивайловград под строй за среща с Цветан Цветанов

Жители на Ивайловград са били вдигнати на крак заради посещението на зам.-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов в града. Придружаван от областния координатор на ГЕРБ за Хасково и доскорошен депутат Делян Добрев и народния представител Евгения Ангелова, Цветанов провел среща с членове и симпатизанти на партията в читалище „Пробуда“, съобщава „Хасково прес”.

Цялата общинска администрация в работно време се е изнесла под строй, за да посрещне Цветанов. Още в 11,30 часа сградата на общината е била призрачно празна.

За да се напълни залата в читалището, която е с 400 места и да се имитира масовост  педагозите от детската градина също били накарани от директорката да отидат на срещата. Устно нареждане да посрещат Цветанов получили и работещите в училището – учители, хигиенисти, администратори. Заради масовката прегрели дори телефоните на продавачките в магазините.

Забелязани са и пълни училищни автобуси от съседните села, които пристигали по това време в Ивайловград. Не е ясно обаче дали и те не са били строени за срещата на Цветан Цветанов с гражданите.