Иван и Андрей представят новия Алманах на "Фермата"

На страниците на тази книга читателят ще намери изчерпателни описания и на над 130 диворастящи гъби, над 70 лечебни растения и над 40 минерални извора

Нещо за четене
11:55 - 01 Ноември 2022
3292
Иван и Андрей представят новия Алманах на "Фермата"

Продуцентите на „Фермата“ Иван Христов и Андрей Арнаудов официално ще представят четвъртия Алманах от емблематичната поредица. Това ще се случи на 1 ноември в Сердика център, в компанията на всички герои от „Фермата“ 8. Именно там ще бъде изградена импровизирана арена на дуелите, победителите от която ще се сдобият с копия от книгата. На премиерата феновете на шоуто ще могат да се срещнат лично със своите любими участници и да получат снимка или автограф.

„Алманах - Природните богатства на България“ ще ви разкрие изобилието, с което природата е дарила нашата родина, от разнообразието на диворастящите гъби, през лечебните растения до уникалността на минералните извори и находища с лечебна кал. На страниците на тази книга читателят ще намери изчерпателни описания и на над 130 диворастящи гъби, над 70 лечебни растения и над 40 минерални извора, както и тяхното приложение при лечението на различни заболявания.