Иван имитира Слави Трифонов във „Фермата“, Гергана Гунчева се залива от смях

Комичната му имитация предизвика бурен смях в колегата му Андрей

Нещо за четене
20:15 - 04 Септември 2023
9404
Иван имитира Слави Трифонов във „Фермата“, Гергана Гунчева се залива от смях

Броени минути след старта на новия сезон на „Фермата“ водещият Иван изненадващо, но с голям ентусиазъм, се превъплъти в Слави Трифонов. Комичната му имитация предизвика бурен смях в колегата му Андрей и в красивата Гергана Гунчева, която е новата ко-водеща на риалитито. 

След като тя съобщи, че през този сезон фермата ще бъде разделена на ад и рай, маскираният като селянин Иван се наежи. С рязко движение той отпори фалшивите си мустаци, лепна ги на мястото на веждите си, погледна под тях строго и удебелен глас запя хита на Дългия „Ад и рай“. На припева „Начало съм и съм край“ така силно се разгорещи, че метна калпака си на земята.    

Преди това изпълнение Иван и Андрей официално представиха Гергана, с която ще водят на ротационен принцип. Красивата спортна журналистка и носителка на титлата Мис България влезе в предаването на бял кон, облечена в носия и обута в цървули. В следващите месеци тя ще бъде постоянно присъствие в риалитито, в което дуелите ще бъдат само отборни, а двата тима ще се борят всяка седмица помежду си.