Иван Турицов: Шансовете ни за титлата са много големи!

Любослав Пенев внася промяна, заяви бранителят

Спорт
11:51 - 25 Юни 2021
1207
Иван Турицов: Шансовете ни за титлата са много големи!

Защитникът на ЦСКА Иван Турицов сподели, че отборът има много големи шансове за титлата в родното първенство. Той каза това преди "червените" да отлетят за лагера в Австрия.

"Първият ни лагер беше на Панчарево. Направихме добра подготовка. Като цяло отборът е в добро състояние. Ще изиграем добри контроли, които да ни помогнат. Нямаме конкретна цел за контролите. Ние играем винаги за победа, даваме всичко от себе си. Нормално е в момента да сме по-тежки и изморени. Но мисля, че ще направим там добър лагер", заяви той.

"Любослав Пенев внася промяна. Последните години не започвахме добре първенство. Отборът е на добро ниво. Смятам, че ще стартираме добре шампионата. И тази година имаме много големи шансове за титлата", сподели той. "Ние сме професионалисти, нямаме избор. Починах малко. Добре се чувствах", каза още той.

"С националния отбор изиграхме три добри мача срещу добри отбори. За мен беше голямо удоволствие да играя срещу такива играчи. Напрежение нямаше с националния отбор. Адреналин като преди всеки мач", каза още той.

"Новите попълнения? Те се адаптират бързо и ще могат да помогнат на отбора. Дали в отбора играят чужденци или българи, важното е да помагаме на ЦСКА. Силно се надявам Вальо Антов до продължи в чужбина", каза той.