Ивана чукна 54

Казвате, че съм страхотна, не знам дали е точно така, защото и аз съм човек – категорична е певицата на народа

Нещо за четене
14:06 - 31 Януари 2023
1908
Ивана чукна 54

Ивана посреща днешния си рожден ден с нов видеоклип – “Този цирк”. Премиерата на песента се посрещна с голям интерес от феновете на звездата.

“Песента е уникална! Докосваща, много хора ще се открият в тази песен… Велика, надостижима си! Много ми липсват точно такъв тип песни! Браво, Ивана! От първо слушане се влюбих в песента… Най истинската певица и човек с главно Ч! Винаги докосващи и смислени текстове с послание, изстреляни право в сърцето и душата. Това го може единствено Певицата на народа! Тази жена е уникална… Израснала съм с нейните песни. Това звучене и текста, който не е на еднодневка и носи нейния стил ми носи носталгия. Благодаря” – пишат някои от феновете на звездата.

Самата певица се включи на лайв чат с почитателите си и сподели с тях своето вълнение за песента.

“Обичам сложните песни, а “Този цирк” е точно такава. Тя е многопластова, изградена е от емоции. Някои може да се натъжат, други да се замислят над текста… Щастлива съм, че имам до себе си прекрасните Стояна и Румен, с които мислим по един и същи начин, с които правим музиката, която ни харесва, с които споделяме своите емоции…” – разказа тя.

Певицата на народа говори открито пред почитателите си и споделя каква е истинската й същност.

“Истинската Ивана не е тази от снимките, от видеоклиповете и фотосесиите, защото те са подложени на допълнителна обработка, на постпродукция. Истинската Ивана е тази на сцената, тази в живия лайв, тази, която е напрегната, за да удовлетвори всички музикални пожелания, която дори е малко изпотена, малко разсеяна, но пълна с емоции и желание за музика…” – обяснява изпълнителката.

“Казвате, че съм страхотна, не знам дали е точно така, защото и аз съм човек. Прекалено емоционална съм, на моменти съм дори и доста строга, изискваща и категорична за това, което правя, но на моменти доста се вслушвам с мнението на хората, на които държа. С времето станах все по-умерена и търпелива, често се случва да взема решението, след като съм го премислила от всички страни. Обмислям го и ако на следващия ден това желание все още стои, значи трябва да го направя… Аз съм зодия Водолей и ние все бързаме, нетърпеливи сме, искаме нещата да се случват на момента, сега. Но повярвайте – нищо няма да се случи, ако се бърза…” – категорична е Ивана.