Ивана и Ивайло от “Един за друг” стават духове

Те бяха само на крачка от напускане на надпреварата, след като получиха само един глас в своя полза по време на номинационния вот

Нещо за четене
14:15 - 25 Март 2024
2856
Ивана и Ивайло от “Един за друг” стават духове

Най-противоречивите участници в “Един за друг” Ивана и Ивайло ще се превърнат в първите духове, обитаващи Вилата на любовта този сезон. Те бяха само на крачка от напускане на надпреварата, след като получиха само един глас в своя полза по време на номинационния вот. Изненадващ обрат доведе до нов шанс за двойката да се докаже пред своите съквартиранти и зрителите на най-позитивното любовно риалити в телевизионния ефир.

Отборното предизвикателство даде възможност на всички влюбени да отговарят на въпроси, свързани с останалите участници. Викторината донесе със себе си редица провокации, които предизвикаха скандали, тежки думи и напрежение между състезателите. Най-засегнати от отговорите се оказаха футболистът Ивайло и неговата половинка Ивана, които бяха определени като двойката, която не трябва да бъде модел на подражание, а държанието на Ивайло спрямо неговата любима бе осъдено от всички останали. Те бяха елиминирани първи и получиха директен билет към телевизора, където се изправиха срещу симпатичните Денис и Дарина от Мадан.

Само на косъм от отпадането, Ивайло и Ивана получиха подарък от съдбата и възможност да продължат своето пребиваване във Вилата на любовта. Те ще бъдат лишени от всички привилегии на пълноправни участници, а единствената им задача ще бъде да променят мнението и нагласите за себе си у своите съквартиранти.