Ивана пее с Тита

През ключалката
17:09 - 25 Юли 2019
7501
Ивана пее с Тита

"Сигнал", Ивана, Тита, Годжи и още звезди ще радват публиката в морската ни столица. Популярният български фестивал “Мези” продължава своя тур и след като превзе Бургас ще зарадва публиката във Варна от 26 юли до 1 август с едни от най-обичаните родни и чужди музикални звезди.

Дни преди събитието, локацията му се пренесе от Пантеона на Морска градина на Морска гара, и се удължава от пет дни на седем. Тон за забава ще даде най-напред поп лолитката Тита. Тя ще представи на живо своите хитове, сред които и най-новата си песен “Първа среща”, която е само на месец.

“Мези” ще продължи традицията си да задоволява всеки музикален вкус и на 27 юли сцената ще е за Ивана и бендът й. “Нищо хубаво не е забравено“, сподели неотдавна звездата по време на друга от изявите й на фестивала на балканската скара и хубавата музика. Тя разказва, че тези концерти са я върнали във времето на големите турнета, които преди години правеше с колегите си в “Пайнер”. “Шампанско и сълзи“, “Като на 17“, “Последна чаша“, “Дъжд от Рози“, “Ах, тези пари“ и сега успяват да събудят същите силни емоции, както във времето на своето появяване.

“Явно хората и днес търсят истинската музика, хубавата мелодия и стойностния текст в песните“, категорична е певицата. Само след няколко дни за Ивана и колегите й от бенда, предстоят нови срещи на концертната сцена с феновете.

Музикалната палитра на фестивала ще продължат Годжи на 28 юли и сръбската звезда Бобан Здравкович, който ще завладее сцената на 29 юли. На 30 юли "Мези" е поверен в ръцете на гръцкия изпълнител Аристос Константину, а на 31-и гвоздеят са рокаджиите от “Сигнал”. На 1 август събитието ще завърши с лайв на Нели Петкова.