Иванчева шокира: Избрах по каталог бащата на детето си

През ключалката
14:15 - 25 Юни 2021
20660
Иванчева шокира: Избрах по каталог бащата на детето си

Избрах таткото на детето си по каталог. Бях страшно впечатлена от големия избор. Намерих скандинавец, висок 190 см, със светли очи и тъмни коси.

Това шокиращо откровение за бременността си прави пред „Уикенд” скандално известната бивша кметица на "Младост" Десислава Иванчева. Тя разказва, че била страшно впечатлена от големия избор на донорски сперматозоиди. „Пише всичко за донорите, описани са дори физическите данни на бабата и дядото на дарителите. Бях харесала един мъж, но прочетох, че в рода му някой имал раково заболяване, и се отказах. Затова намерих друг”, разказва бъдещата майка.

Иванчева дори споделя, че е замразила още два ембриона от същия мъж. „До година или по-късно ще реша дали да родя още едно-две деца или да даря ембрионите на нуждаещо се семейство”, казва тя.

Десислава Иванчева разкрива, че вече знае и пола на детето – тя очаква момченце в края на ноември. Тя е толкова ентусиазирана от новата си роля, че дори вече е купила бебешки обущенца за бъдещата си рожба.

„Моята 78-годишна майка е моята опора – и финансова, и морална. Тя изстрада много, състари се изведнъж, а беше толкова жизнена. Първото нещо, което направих, като излязох на свобода, беше да отида в Борисовата градина. Имам две кученца – почти цял ден се разхождахме.

Гушках дърветата, защото те ме зареждат положително. Хората ме гледаха странно, но какво да направя – имах нужда от позитивизъм”, продължава с откровенията бившата кметица.

Иванчева шокира и с епизоди от престоя й в ареста. „Сутрин, като ни изкарват от ареста, ние хвърлят в стаичка метър на метър. Там никой не те вижда и чува, няма вода. Случвало се е да взимам от кофата за боклук ползвани шишенца с малко вода, за да не умирам от жажда”, признава тя.