Иванчева влезе в болница след евровота

Политика
18:40 - 27 Май 2019
4994
Иванчева влезе в болница след евровота

Бившата кметица на „Младост“ Десислава Иванчева влезе в болница за операция часове след впечатляващия си резултат за евроизборите. Иванчева, която съвсем наскоро бе осъдена на 20 години затвор за поискан подкуп, събра 1,6% от вота без каквато и да е кампания и бе определена от социолозите като сензацията на отминалите избори.

 Само часове след доброто си представяне на европейските избори, Десислава Иванчева постъпи за планова операция в столичната клиника „Света София“. Именно заради влошено здраве и серия от планирани лекарски манипулации Иванчева бе пусната от Сливенския затвор преди месец.

„Нямам притеснения за операцията, аз съм боец, така че всичко ще е точно. Няма опасност за здравето ми, чувствам се чудесно“, коментира пред Би Ти Ви бившата кметица на „Младост“.

По всяка вероятност Иванчева е постъпила в „Света София“ за ин витро процедура, допуснаха нейни поддръжници. Същевременно екс кметицата на „Младост“ се сравни с Цветан Цветанов, коментирайки постановената й присъда от 20 години затвор на първа инстанция. „Осъдена съм само на първа инстанция, което се очакваше. И Цветан Цветанов беше осъден на две инстанции, но накрая третата го оправда. Това очакавам да се случи и с мен“, коментира пред Би Ти Ви Десислава Иванчева.

Снимката е архивна