Ивелин Попов стана част от "Левски на левскарите"

Това е пътят, заяви новото попълнение на сините

Спорт
11:20 - 30 Юни 2022
2561
Ивелин Попов стана част от "Левски на левскарите"

Новото попълнение на Левски Ивелин Попов стана част от сдружението "Левски на левскарите", след което застана говори пред клубната телевизия. 

"Присъединявам се, защото е много по-добре, когато всичко зависи от много хора, а не от един човек. Хората, които са в това сдружение - клубът е много повече техен отколкото на един човек.

Това е пътят и мисля, че с годините това трябва да стане основното да се издържа клубът. Да имаме право на глас, да имаме право да избираме, да гласуваме и нещата да се развиват по начин, на който на всички нас ни се иска.

Левски е първи в това нещо и трябва да направим нещата докрай, за да работят както в чужбина. Знаете, че през годините отборът се държеше от хора, които после по една или друга причина спираха да помагат. Когато феновете са в сдружението всеки един милее, плащат си членския внос и може да задава въпроси и да решава съдбата на любимия си клуб", сподели Попов. 

"Начинът да се върнат феновете е именно тази прозрачност, която вече я има в Левски. Семейството ми и родителите ми също ще станат част от това сдружение, за да може един ден да предадем това и на нашите деца. Това е много хубаво нещо, това е пътят. На всички нас в съблекалнята не виждам нещо да ни пречи да сме пример и част от сдружението.

Аз очаквам максимално много хора, лека-полека, нещата стават. В ДНК-то на Левски никога нищо не става супер лесно, винаги е с много труд, пот, мъка, но се получава и накрая е по-сладко. Това си е ДНК-то на клуба", добави той. 

"Не се плаша от такива неща и тази контузия ще преболея. Разтежение имам отзад в бедрото, надявам се до седмица-две да съм на линия. 

На терена името не играе. Не мисля, че няма от какво да се страхуваме. ПАОК е абсолютно нормален клуб и мисля, че ще имаме добър резултат. 

От нас зависи бъдещето на клуба. Както се казва в една песен и няколко поговорки - любовта се предава от баща на син. Това е пътят", завърши Попов.