Ивка Бейбе: Харесвам си гърдите!

Инфлуенсърката вметна, че има най-известния силикон в страната

Нещо за четене
12:44 - 14 Декември 2023
9023
Ивка Бейбе: Харесвам си гърдите!

Гърдите на инфлуенсърката Ивка Бейбе придобиха особена популярност заради публикувана снимка в интернет пространството. Шокиращият им вид и това, че започват почти от врата, допринесоха за куп подигравки с инфлуенсърката.

Оказва се, че Ива не е единствената жертва на хирурга, сложил имплантите. Куп други родни звезди са се доверили на същия лекар за корекция на гърдите. Според слуховете едни от най-известните ци*и в страната са дело именно на този хирург.

Става въпрос за Джулиана Гани, която е сложила първата доза силикон при него. Впоследствие обаче тя се е доверила на друг, който е коригирал бюста на пловдивчанката и работата на лекаря. Твърди се, че първите си импланти при същия специалист е поставила и певицата Камелия още в по-ранните години на своята кариера. Тя доста време е страдала от проблеми с поставения силикон, но впоследствие е коригирала извършеното с нова интервенция. Причина доста жени да се доверят на въпросния хирург може би се крие в по-ниските цени, които предлага.

Твърди се, че той подбива пазара с евтини и некачествени импланти, а атрактивната цена е „добре дошла“ за търсещи слава новоизгряващи звезди у нас.

Ивка Бейбе сподели, че е срината след разпространението на снимката. Самата тя казва, че е преживяла много, за да има тези гърди и не смята да съди пластичния хирург, тъй като си харесва бюста. Шеговито тя вметна, че има най-известните гърди в страната.