Иво Аръков се фука с шапка за 900 лв (Снимки)

Бившият на Мика Стоичков нахлузи бейзболна капела от последната колекция на Ив Сен Лоран

Стил
16:52 - 15 Ноември 2022
5784
Иво Аръков се фука с шапка за 900 лв (Снимки)

Иво Аръков не спира да обогатява гардероба си с маркови дрехи и аксесоари. Актьорът се облича само в най-реномираните френски и италиански одежди. Последната придобивка на бившия на Мика Стоичков е бейзболна шапка от последната колекция на Ив Сен Лоран, която струва 910 лева, показа проверка на Lupa.bg. Капелата е чисто черна с малко монограмно лого YSL в златист цвят.

В последната година Иво не спира да демонстрира завидния си стандарт на живот. В актьорските среди се питат как успява да се облича в толкова скъпи дрехи, при положение, че повечето актьори постоянно се оплакват колко са зле платени и бедни. 

Шапката е от последната колекция на френския дизайнер

Преди години Деян Донков се ожали, че не е могъл да заведе синовете си на море, защото няма пари. Явно неговият Колега Аръков печели доста по-добре и харчи всичките си левове за облекло. Възможно е и нещата да са му подарък от някой заможен мъж или жена, които се фенове на мачото от Белослав. 

Най-голямата почитателка на Ив Сен Лоран е Лили Иванова, Николета Лозанова и Мара Отварачката, който броят баснословни суми за чанти на френския моден дизайнер.