Иво Аръков се закичи с дамска гривна

Бижуто струва 9 бона, колегите на актьора завидяха за високия му стандарт на живот

Стил
13:55 - 01 Септември 2023
5346
Иво Аръков се закичи с дамска гривна

Иво Аръков се закичи с дамска гривна на френската луксозна марка „Ван Клиф”, видя „Уикенд”. Видът на актьора потресе почитателите му, които не могат да проумеят защо Младен от „Съни бийч” се е издокарал така. Иво отдъхва на морето, накичен с гривната, която струва 3900 паунда, или 8925 лева. Със сигурност можем да кажем, че красавецът от Белослав е актьорът с най-скъп гардероб и бижута.

Гривната, която Аръков носи, е изцяло дамска

Колегите на Аръков се чудят как успява да си позволява само скъпи вещи и одежди. Дрешникът на младия татко е пълен с най-луксозните световни марки за хиляди левове. Дори спортното му облекло е „Селин” и „Баленсиага”. Звездата катери родните планини в маратонки за 3-4 бона и това не остава незабелязано от феновете му, които често коментират вида на екранния Младен. Той се облича и гласи доста повече от половинката си Габриела.

Иво често буди смях с парадирането на марки, киченето с бижута като сгоден циганин, както и носенето на чанти тип клъч. Неслучайно част от последователите му се съмняват в сексуалната му ориентация. Преди години Черната Златка и танцьорът Атанас Месечков също изразиха съмнения, че Иво си пада по собствения си пол. При влизането на актьора във „ВИП Брадър” бургазлийката се изцепи, че според нея Аръков е гей. Тя заяви, че актьорът си е намекнал за сексуалната си ориентация. „Иво намекна, че има по-скоро други наклонности, не точно към жени, а към мъже” – заяви чистосърдечно Златка. Няколко месеца по-късно танцьорът Атанас Месечков се изказа по същата тема. „Чувал съм от много места, че Иво спи с мъже и жени. Но след като няма с какво да подкрепя тези твърдения, по-добре да не говоря такива неща както Иво”, казва Месечков, който от години има война с Младен от „Съни бийч”.

Ние упорито отказваме да вярваме на тези твърдения – все пак актьорът има гадже и малко бебе, но облеклото му определено подхранва тези слухове. „Дали не е наследил тази гривна и други дамски бижута от покойната си жена?” – питат се в социалните мрежи.

Както писахме, има предположения, че Аръков е забогатял по лесния начин и в момента харчи парите на покойната си бивша жена Евгения Браун. Рускинята е била от богато семейство, а и самата тя е печелела добре като юрист в Лондон. Актьорът и починалата му съпруга са сключили брак у нас, както и са се развели тук. Те не са имали брачен договор и Аръков е наследил част от парите и имотите, които е придобила рускинята по време на семейния им живот. Така колегите и последователите на мачото си обясняват рязкото покачване на стандарта му на живот. Нови зъби, скъпи часовници за 5-циферни суми, палта за хиляди левове, чанти за по 2-3 бона, колани за хилядарка, обувки също за няколко хиляди лева – това са само част от придобивките на Иво за последните няколко години. И все пак дамската гривна е безумна и стои комично на едрата му физика.

„Има скъпи мъжки гривни. По-добре да си беше купил от тях, но нямаше да има така актуалния модел, с който е закичена всяка втора бръмчалка. Освен да очакваме да си сложи и накитите на „Картие” с пирони, тогава вече ще е ненадминат” – коментират през смях в социалните мрежи.